Welcome Български English


 


ДЕЖУРЕН ЛЕКАР
930 70 27 (28, 29)


 
 

Театралното представление „Котаракът в чизми” забавлява децата в СБАЛДОХЗ, 23.11.2012 г.

Като част програмата на Данон Сердика „Часът на детето” актьори от „Жар театър“ забавляваха децата в СБАЛДОХЗ.

Пиесата „Котаракът в чизми” представи да децата как наследство от един котарак е по-добро от вятърна мелница или магаре, защото може да те превърна в принц с несметни богатства, обширни земи и огромен замък..

Любимата на малки и големи история за хитрия котарак, който спасил най-малкия син от бедност и го оженил за красивата принцеса, изпълнена с много смях и забавление, занимава децата в СБАЛДОХЗ на 23.11.2012 г.

Съвместната работа между СБАЛДОХЗ и Данон стартира през 2005 г. От тогава до днес, компанията е закупила различни видове апаратура и консумативи в помощ на клиниката. Театрални представления правят ежедневието на малчуганите по-ведро, а успоредно с това децата получават млечни продукти през цялата година. В помощ на родителите, съвместно с медицински експерти, са разработени различни печатни материали, а детската библиотека бе напълно обновена. Регулярно децата получават различни материали за детската занималня.

През 2012 г. реализацията на проекта „Часът на детето“ продължава за осма поредна година.

В основата на проекта „Часът на детето”, стартиран от компанията „Данон Сердика“, са служителите на Данон, които даряват работни часове в полза на инициативата. Всяка година събраните средства се разпределят за нуждите на клиниката и детската занималня.

„Данон България”, клон на Danonе, е лидерът на българския пазар на свежи млечни продукти. Мисията на „Данон“ е да дарява здраве чрез продуктите си на възможно най-голям брой хора по целия свят.


 

Начало За контакти История Структура Дейности Дом-пансионат Училище Фотогалерия Новини Полезни връзки Съдържание Мнения Търси