Welcome Български English


 


ДЕЖУРЕН ЛЕКАР
930 70 27 (28, 29)


 
 

Театралното представление „Горска приказка“ на гости на децата в СБАЛДОХЗ, 24.07.2013 г.

Като част програмата на Данон Сердика „Часът на детето” на 24 юли децата в СБАЛДОХЗ се потопиха в разказа за Зайко и неговият рожден ден без торта.

Историята за зайчето което си нямало торта за рожденния ден бе представена пред малчуганите, част от които отново се включиха в самата игра.

Благодарение на гаргата Герганка, Мечо и другите приятели на Зайко, той получи страхотна торта, която Лисана се опита да открадне, но приказните герои и децата успяха да върнат на Зайко.

Съвместната работа между СБАЛДОХЗ и Данон стартира през 2005 г. От тогава до днес, компанията е закупила различни видове апаратура и консумативи в помощ на клиниката. Месечни театрални представления правят ежедневието на малчуганите по-ведро, а успоредно с това децата получават млечни продукти през цялата година. В помощ на родителите, съвместно с медицински експерти, са разработени различни печатни материали. Регулярно децата получават различни материали за детската занималня, а през 2009 г. обновихме напълно и детската библиотека.

През 2013 г. реализацията на проекта „Часът на детето“ продължава за девета поредна година.

В основата на проекта „Часът на детето”, стартиран от компанията „Данон Сердика“, са служителите на Данон, които даряват работни часове в полза на инициативата. Всяка година събраните средства се разпределят за нуждите на клиниката и детската занималня.

„Данон България”, клон на Danonе, е лидерът на българския пазар на свежи млечни продукти. Мисията на „Данон“ е да дарява здраве чрез продуктите си на възможно най-голям брой хора по целия свят.


 

Начало За контакти История Структура Дейности Дом-пансионат Училище Фотогалерия Новини Полезни връзки Съдържание Мнения Търси