Welcome Български English


 


ДЕЖУРЕН ЛЕКАР
930 70 27 (28, 29)


 
 

Историята за вълшебното огниво забавлява децата в СБАЛДОХЗ, 23.04.2010 г. -

част от проекта на Данон Сердика АД "Часът на детето"

Като част програмата на Данон Сердика „Часът на детето” актьори забавляваха децата в СБАЛДОХЗ. Гостите на пиесата „Огнивото” се запознаха с храбрия войник и капризната принцеса, които в края представлението се влюбиха и заживяха щастливи.

Съвместната работа между СБАЛДОХЗ и Данон стартира през 2005 г. От тогава до днес, компанията е закупила различни видове апаратура и консумативи в помощ на клиниката. Театрални представления правят ежедневието на малчуганите по-ведро, а успоредно с това децата получават млечни продукти през цялата година.

В основата на проекта „Часът на детето”, стартиран от компанията Данон Сердика, са служителите на Данон, които даряват работни часове в полза на инициативата. Всяка година събраните средства се разпределят за нуждите на клиниката и детската занималня.

"Данон България”, клон на Danonе, е лидер на българския пазар на свежи млечни продукти. В портфолиото си компанията има 5 основни марки с над 50 висококачествени млечни продукти. Мисията на „Данон“ е да даде на възможно най-голям брой хора в целия свят възможност да живеят по-добре, като им предлага здравословен начин на живот чрез своите продукти.


 

Начало За контакти История Структура Дейности Дом-пансионат Училище Фотогалерия Новини Полезни връзки Съдържание Мнения Търси