Welcome Български English


 


ДЕЖУРЕН ЛЕКАР
930 70 27 (28, 29)


 
 

Театралното представление „Глупав свят” забавлява децата в СБАЛДОХЗ, 11.06.2010 г.

част от проекта на Данон Сердика АД "Часът на детето"

Като част програмата на Данон Сердика „Часът на детето” актьори забавляваха децата в СБАЛДОХЗ. Гостите на пиесата „Глупав свят” се запознаха с различни примери за проявлението на глупостта и небивалиците, които хората са в състояние да измислят, бъдейки завладяни от нея.

Правилно ли е да се тревожим за нещо, което още не се е случило?

Редно ли е да се обуват панталони със скок от високо директно в панталоните?

Трябва ли да съборим седем пъти цяла къща, за да съвпадне с размера на две греди или можем да напаснем гредите към къщата?

Защо младият момък искаше да отреже част от любимата си, без да е опитал да я пренесе през прага, носейки я изправена, а не легнала?

Отговорите на тези въпроси, съпровождани от много смях и забавление, занимаваха децата в СБАЛДОХЗ на 11.06.2010 г.

Съвместната работа между СБАЛДОХЗ и Данон стартира през 2005 г. От тогава до днес, компанията е закупила различни видове апаратура и консумативи в помощ на клиниката. Театрални представления правят ежедневието на малчуганите по-ведро, а успоредно с това децата получават млечни продукти през цялата година.

В основата на проекта „Часът на детето”, стартиран от компанията Данон Сердика, са служителите на Данон, които даряват работни часове в полза на инициативата. Всяка година събраните средства се разпределят за нуждите на клиниката и детската занималня.

„Данон България”, клон на Danonе, е лидер на българския пазар на свежи млечни продукти. В портфолиото си компанията има 5 основни марки с над 50 висококачествени млечни продукти.

Мисията на „Данон“ е да даде на възможно най-голям брой хора в целия свят възможност да живеят по-добре, като им предлага здравословен начин на живот чрез своите продукти.


 

Начало За контакти История Структура Дейности Дом-пансионат Училище Фотогалерия Новини Полезни връзки Съдържание Мнения Търси