Welcome Български English


 


ДЕЖУРЕН ЛЕКАР
930 70 27 (28, 29)


 
 

Театралното представление „Новите дрехи на царя” дари усмивки на децата в СБАЛДОХЗ, 22.10.2010 г.

Като част програмата на Данон Сердика „Часът на детето” актьори забавляваха децата в СБАЛДОХЗ. Пиесата „Новите дрехи на царя” разказа на малчуганите до къде може да стигне човек, който е прекомерно суетен и горделив.

Редно ли е да имаш 7468 тоалета?

Трябва ли да носим всичките си дрехи само по веднъж?

Как суетата може да ни направи да изглеждаме смешни и глупави?

Отговорите на тези въпроси, съпровождани от много смях и забавление, занимаваха децата в СБАЛДОХЗ на 22.10.2010 г.

Съвместната работа между СБАЛДОХЗ и Данон стартира през 2005 г. От тогава до днес, компанията е закупила различни видове апаратура и консумативи в помощ на клиниката. Театрални представления правят ежедневието на малчуганите по-ведро, а успоредно с това децата получават млечни продукти през цялата година.

В основата на проекта „Часът на детето”, стартиран от компанията Данон Сердика, са служителите на Данон, които даряват работни часове в полза на инициативата. Всяка година събраните средства се разпределят за нуждите на клиниката и детската занималня.

„Данон България”, клон на Danonе, е лидерът на българския пазар на свежи млечни продукти. В портфолиото си компанията има 5 основни марки с над 50 висококачествени млечни продукти.

Мисията на „Данон“ е да дарява здраве чрез продуктите си на възможно най-голям брой хора в целия свят.

 

 

Начало За контакти История Структура Дейности Дом-пансионат Училище Фотогалерия Новини Полезни връзки Съдържание Мнения Търси