Welcome Български English


 


ДЕЖУРЕН ЛЕКАР
930 70 27 (28, 29)


 
 

Театралното представление „Момичето кукла” забавлява децата в СБАЛДОХЗ, 22.11.2010 г.

Като част програмата на Данон Сердика „Часът на детето” актьори забавляваха децата в СБАЛДОХЗ. Пиесата „Момичето кукла” разказа на малчуганите до къде може да стигне едно малко момиче, което е прекалено разглезено и отказва да слуша родителите си.

В какво се превръщаме ако се откажем от своя разум в името на поредния подарък?

Какви хора сме ако нямаме чувства и не изпитваме нищо, но в амяна на това имаме много играчки?

Отговорите на тези въпроси, съпровождани от много смях и забавление, занимаваха децата в СБАЛДОХЗ на 22.11.2010 г.

Съвместната работа между СБАЛДОХЗ и Данон стартира през 2005 г. От тогава до днес, компанията е закупила различни видове апаратура и консумативи в помощ на клиниката и занималнята. Театрални представления правят ежедневието на малчуганите по-ведро, а успоредно с това децата получават млечни продукти през цялата година.

В основата на проекта „Часът на детето”, стартиран от компанията Данон Сердика, са служителите на Данон, които даряват работни часове в полза на инициативата. Всяка година събраните средства се разпределят за нуждите на клиниката и детската занималня.

„Данон България”, клон на Danonе, е лидерът на българския пазар на свежи млечни продукти. В портфолиото си компанията има 5 основни марки с над 50 висококачествени млечни продукти.

Мисията на „Данон“ е да дарява здраве чрез продуктите си на възможно най-голям брой хора в целия свят.


 

Начало За контакти История Структура Дейности Дом-пансионат Училище Фотогалерия Новини Полезни връзки Съдържание Мнения Търси