Welcome Български English


 


ДЕЖУРЕН ЛЕКАР
930 70 27 (28, 29)


 
 

Театралното представление „Котаракът в чизми” забавлява децата в СБАЛДОХЗ, 18.02.2011 г.

Като част програмата на Данон Сердика „Часът на детето” актьори забавляваха децата в СБАЛДОХЗ.

Пиесата „Котаракът в чизми” представи да децата как наследство от един котарак е по-добро от вятърна мелница или магаре, защото може да те превърна в принц с несметни богатства, обширни земи и огромен замък...

Любимата на малки и големи история за хитрия котарак, който спасил най-малкия син от бедност и го оженил за красивата принцеса, изпълнена с много смях и забавление, занимава децата в СБАЛДОХЗ на 18.02.2011 г.

Съвместната работа между СБАЛДОХЗ и Данон стартира през 2005 г. От тогава до днес, компанията е закупила различни видове апаратура и консумативи в помощ на клиниката. Театрални представления правят ежедневието на малчуганите по-ведро, а успоредно с това децата получават млечни продукти през цялата година.

През 2011 г. реализацията на проекта ще продължи за седма поредна година.

В основата на проекта „Часът на детето”, стартиран от компанията Данон Сердика, са служителите на Данон, които даряват работни часове в полза на инициативата. Всяка година събраните средства се разпределят за нуждите на клиниката и детската занималня.

„Данон България”, клон на Danonе, е лидерът на българския пазар на свежи млечни продукти. В портфолиото си компанията има 5 основни марки с над 50 висококачествени млечни продукти.

Мисията на „Данон“ е да дарява здраве чрез продуктите си на възможно най-голям брой хора в целия свят.


 

Начало За контакти История Структура Дейности Дом-пансионат Училище Фотогалерия Новини Полезни връзки Съдържание Мнения Търси