Welcome Български English


 


ДЕЖУРЕН ЛЕКАР
930 70 27 (28, 29)


 
 

Театралното представление „Пролетни гости” забавлява децата в СБАЛДОХЗ, 25.03.2011 г.

Как да изчистим къщата и изгоним суровата зима?

И как баба Марта да накара Малък Сечко да излезе от летаргията и свърши малко работа?

Като част програмата на Данон Сердика „Часът на детето”, актьори забавляваха децата в СБАЛДОХЗ с пиесата „Пролетни гости” на 25.03.2011г.

С много настроение, децата се смяха над неволите на Малък Сечко, който все не успяваше да разбере какво и как трябва да свърши, за изчистят къщата и посрещнат пролетта.

Малчуганите останаха много доволни и от подаръците, които получиха от актьорите по случай Първа пролет.

Съвместната работа между СБАЛДОХЗ и Данон стартира през 2005 г. От тогава до днес, компанията е закупила различни видове апаратура и консумативи в помощ на клиниката, а целогодишно децата получават млечни продукти.

Вече в традиция са се превърнали и театралните представления, които се провеждат редовно и правят ежедневието на малчуганите по-ведро.

В основата на проекта „Часът на детето”, стартиран от компанията Данон Сердика, са служителите на Данон, които даряват работни часове в полза на инициативата. Всяка година събраните средства се разпределят за нуждите на клиниката и детската занималня.

„Данон България”, клон на Danonе, е лидерът на българския пазар на свежи млечни продукти. В портфолиото си компанията има 5 основни марки с над 50 висококачествени млечни продукти.

Мисията на „Данон“ е да дарява здраве чрез продуктите си на възможно най-голям брой хора в целия свят.


 

Начало За контакти История Структура Дейности Дом-пансионат Училище Фотогалерия Новини Полезни връзки Съдържание Мнения Търси